srijeda, 8. travnja 2009.

Raffaello kolač s kokosovim mlijekom

Inspirirana s postom blog kolegice Andree s bloga Voće i povrće i oboružana kanticom originalnog kokosovog mlijeka odlučih napraviti Raffaello kolač s kokosvim mlijekom. Malo sam se ulijenila pa rekoh ne da mi se raditi kuglice, već umjesto njih napravih složenac unutar kojeg sam stavila prepržene i mljevene bademe. Kalup sam obložila s mrvicama kokosovog brašna koje sam na kraju rasporedila i po površini kolača. Složenac se hladio i stiskao cijelu noć a ujutro sam našla ovo:


Slika1. Moj kokos složenac


NAPOMENA: mljevene lješnjake povezati s nečim kako npr. s malo mlijeka ili sirupom od šećera ili ih utisnuti u kremu jer se inače rasipaju prilikom konzumacije ;)



3 komentara:

Andrea kaže...

Odlično izgleda i odlična ideja, a jesi zadovoljna okusom? :)

jubistacha kaže...

Okus je super, kokosovo mlijeko daje dodatni naglasak bas onako kako meni pase.

Vali kaže...

Jako lijepo. Obožavam kokos!

Objavi komentar