četvrtak, 30. travnja 2009.

Tortica od kave

Od kada sam otkrila blog Sweet corner zaljubila sam se u sve njezine torte i nije mi dugo trebalo da krenem s isprobavanjem. Prva na redu jest Tortica od kave. Moj kalup je nešto veći pa je biskvit ispao nešto niži, malo sam zeznula vrnje za šlag pa nije ispalo onako kako je trebalo, ali uz malo improvizacije uspjela sam se izvući ;) Umjesto instant kave, ja sam koristila ukuhanu (tursku) kavu.
Zaključak: crno bijela kombinacija izgleda savršeno. Biskvit je sočan i sladak. Krema je božanstvenog okusa i neodoljivog mirisa kave!


Slika1. Labirint

Broj komentara: 7:

Nina kaže...

moram priznati da nisam neki ljubitelj okusa kave u kolačima, ali mi tortica predivno izgleda, možda se i ja jednom odlučim da je isprobam

Sweet Corner kaže...

Draga moja, tako mi je drago da si ju probala, a jos draze sto ti se svidjela:)) Ne primjecujem da si imala nekih problema :)odlicno izgleda! Hvala ti sto si ju probala!!!

jubistacha kaže...

@nina: nisam ni ja neki ljubitelj kave u kolacima ali ovdje je ima taman :)
@sweet corner: sve tvoje torte su prekrasne i jedva cekam da ih probam!

Vali kaže...

Prekrasna torta! Jako volim kavu (i u kolačima i svakako), a sweet corner mi je jedan od pet najdražih blogova! :)

Cristian Borod kaže...

mmmmmmmm!it looks delicios!

volim_kuhati kaže...

hehe, bravo... ti uvijek uspiješ sama nešto izimprovizirati i to mi se jako sviđa :) nisam neki ljubitelj kave, ali recimo mogla bih probati s kapućinom :)

Andrea kaže...

Vidjela sam i ja ovu tortu, a pošto kavu obožavam zabilježila sam i recept. Kod mene će ipak ići za neku posebnu prigodu. Tvoja odlično izgleda. :)

Objavi komentar