subota, 25. srpnja 2009.

Tuniski kolač (ili kolač bez brašna)



Slika1. Tuniski kolač

Nakon dugo vremena i ja se odlučih napraviti kolač. Tražila sam neki novi recept, koji uključuje što manje korištenja pećnice i evo ga. Zove se Tuniski kolač i nalazi se na stranicama coolinarike. Kolač je relativno jednostavan za napraviti, biskvit se radi bez brašna i meni je jako fin. Dodala sam dosta mermelade pa je poprimio tamnu boju ali nema veze. Jedino što treba pripaziti jest da se biskvit peče i manje od 15 minuta ako je potrebno, a sve ovisi o vašoj pećnici. Dobar tek.

Broj komentara: 6:

Vera kaže...

Meni se dopada,bez obzira na link mogla si napisati recept,jer ima ljudi,recimo moja prijateljica,ona nije skontala da treba da se "klikne".pa da im olaksas.pozz

Vali kaže...

Svidja mi se, baš je lagan! Ja sam u pauzi s kolačima, čekam jesen. :)

jubistacha kaže...

@vera, pokusat cu drugi put staviti recept iako mi se cini da cu bolje prezentrati kolac ako dam direktni link na kuharicu :)

oggy-design studio kaže...

Interesantno

Anonimno kaže...

super izgleda

kreativka kaže...

bravo za kuharicu....samo tako.

Objavi komentar