nedjelja, 29. kolovoza 2010.

Banana and chocolate muffins



Ovo je još jedan recept preuzet s Nigelline stranice, a u originalu se zove Banana and butterscotch muffins. Meni je trebalo nešto brzo i jednostavno, imala sam pri ruci skoro sve sastojke pa krenuh u pripremu. Jedan od razloga zašto volim njene recepte jest i to što ona ponudi alternativu. Ako nemamo pojedini sastojak pri ruci, obično nam sugerira zamjenu. U mom slučaju nisam imala butterscotch niti sam imala snage ga napraviti. U zalihi uvijek ima čokolade koja je se pokazala kao dostojna zamjena. Kombinirala sam bijelu i tamnu čokoladu u jednakom omjeru. Sve ostalo je kao i u originalnom receptu. Nadam se da će se i vama svidjeti.

Broj komentara: 6:

Unknown kaže...

Volim slatkiše koje uvijek mogu napraviti bez odlazaka u kupovinu! A i muffini su izvrsni i u zadnje vrijeme ih i ja često radim. Praktični su u svakom pogledu: za spremiti a i za poslužiti i jesti!

Shangri La Food kaže...

super je recept..

pitanjce.. gdje si našla bijelu čokoladu. ja sam se neki dan nemalo iznenadila .. u tri veća trgovačka lanca nisam uspjela naći bijelu čokoladu.

jubistacha kaže...

@Shangri: ima u Lidlu bijela cokolada kao i veliki izbor tamnih...

Andrea kaže...

Mmmm kako fina kombniacija, obožavam banane u muffinima jer im daju posebnu sočnost. :)

@Andrea bijele čokolade ima u Dioni, Kauflandu, Kerumu... To su samo neka od mjesta di sam je u zadnje vrijeme kupovala. :)

Vali kaže...

Odlični su! I ja jako volim kolače s bananama, baš sam nedavno radila nekakvu jednostavnu tortu od čokolade i banana. Moram i ja u lidl po novu zalihu raznoraznih vrsta čokolada!

Josipa kaže...

Odlični muffini, s bananam i čokoladom nikako ne možeš pogriješiti :)) A lidl je zakon po pitanju izbora čokolada ;)

Objavi komentar