četvrtak, 28. lipnja 2012.

Rođendanske grickalice i keksići



Ima tome više od mjesec dana kako smo bili na jednom prekrasnom dječjem rođendanu. Mjesto radnje je veliko dvorište puno igračaka. Kada kažem puno igračaka onda doista mislim da se stvarno svašta može naći. I dok se isprobaju sve igračke na red dođe stol na kojem se nalazi hrana. Sve je ukrašeno u boji tj. kombinaciji boja koje su karakteristične za likove iz serije igračaka pod nazivom Lego Hero Factory.



Dakle, od stola s hranom, do prozora, pa sve do zastavica sve je ukrašeno u istoj kombinaciji boja. Mama Goga se potrudila pa je napravila majice sa karakterističnim logom, a za ostale tu su bili šeširići u istoj kombinaciji. Šećer na kraju je bila torta s istim motivom. Za detaljniji opis kao i slike molim vas da kliknete na ovaj link.


Ja ću ovdje ipak pričati o hrani. Jako su mi se svidjele ovi krekeri sa svježim sirom. U kombinaciji s paštetom od tune su bili savršeni. Jako se brzo naprave, a super izgledaju. Idealno za zabave. Ni ovi keksići s brusnicama i bijelom čokoladom nimalo ne zaostaju. Idealni su za brz i zdrav međuobrok ili kao grickalica uz kavu. I krekeri i keksići su napravljeni prema receptima s bloga Da mi je nešto slatko (krekeri, keksići). Osim toga, bilo je tu još puno sendviča, grickalica. I kao šlag na kraju hero torta. Svaka čast mami (i tati) koji su sve to organizirali ;)




Broj komentara: 7:

Gordana kaže...

Predivne grickalice :)

Just Cake Girl kaže...

Svaka čast mami i tati :) sve izgleda odlično!

Slatka recenzija kaže...

Odlična organizacija proslave. Na sve se detalje mislilo! :) Ove keksiće ću svakako isprobati. Hvala. :)

Amaterka kaže...

Baš fino izgledaju :)

Tadeja kaže...

Ja bih se uvijek prije primila slanog nego slatkog iako ovi keksići stvarno jako slasno djeluju. :)
A moram priznati i da više ne bih imala snage za organizaciju dječjih rođendana, tako da doista svaka čast mami i tati! :)

Aria kaže...

Jedva čekam dan kad ću i ja organizirati proslave za svoje klince :)).
Zato su ovakvi članci posebno korisni :)

Petra Kranjica kaže...

Svaka čast!

Objavi komentar