tag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post3358495685706891172..comments2024-03-05T09:20:16.235+01:00Comments on Jubistacha: Panna cotta s preljevom dulce de lechejubistachahttp://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-3140541517963554762011-02-16T11:22:05.182+01:002011-02-16T11:22:05.182+01:00A ne znam Jubi, ja uvijek stavljam želatinu u vruć...A ne znam Jubi, ja uvijek stavljam želatinu u vruće vrhnje jer ne znam kako bi se inače otopila. Hmm, mislim da nije u tome problem, ali nemam nikakav pametan odgovor. <br />Bez obzira na taj sloj panna cotta je uvijek dobra, a ova tvoja izgleda baš privlačno. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-37968256059012355982011-02-15T11:43:40.091+01:002011-02-15T11:43:40.091+01:00@Shangri: ja sam probala s agarom ali sam nešto ze...@Shangri: ja sam probala s agarom ali sam nešto zeznula pa se nije dobro stislo...<br />Probaj s voćem, super ideja.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-81809128543233914922011-02-15T10:51:39.253+01:002011-02-15T10:51:39.253+01:00i mene je oduševila jednostavnost izrade panna cot...i mene je oduševila jednostavnost izrade panna cotte. ja se bavim mišlju da ubacim odmah neko voće unutra, npr kupine ili maline.<br /><br />za želatinu pojma nemam zašto se to stvorilo. ja je isto iz nekog razloga ne volim upotrebljavati. ja sam si kupila agar u bio i bioShangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-10305467075885424412011-02-14T22:19:30.375+01:002011-02-14T22:19:30.375+01:00@kreativka: nisam probala pana cottu iz vrećice ta...@kreativka: nisam probala pana cottu iz vrećice tako da ne bih znala...pozz<br />@vera: hehe, veselim se. Čekam slikice na blogu.<br />@mljac: ej, hvala. Nisam znala za to. Mislim, recept kaže tako pa sam ga slijedila. Pokušat ću drugi put prvo ohladiti pa onda sipati želatinu. Po mom mišljenju želiralo se bez problema jer se sve fino stislo i nije bilo problem izvaditi je iz kalupa :)<br />Znam da ti je ona najdraža uz ćizicu, drugi put radim po tvom receptiću. Hvala draga.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-45560064017206551102011-02-14T19:55:55.168+01:002011-02-14T19:55:55.168+01:00za ubuduce- zelatinu nikad nemoj dodavati u kipuce...za ubuduce- zelatinu nikad nemoj dodavati u kipuce vrhnje (ili bilo sto kipuce), jer ti nece zelirati kak spada... mozda se zato i stvorio taj prozirni sloj na dnu.<br />inace, moja najdraza slastica uz cheesecake, pogotovo u kombinaciji sa sumskim vocem!<br /><br />mljac:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-78122565395457336642011-02-14T18:14:36.670+01:002011-02-14T18:14:36.670+01:00Da znas da ću sada i ja da je pravim.Bas sam ovih ...Da znas da ću sada i ja da je pravim.Bas sam ovih dana nesto razmisljala u tom smeruВераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-610435121379974052011-02-14T18:04:32.690+01:002011-02-14T18:04:32.690+01:00Pravila sam Panna Cottu ali gotovu iz vrećice, ona...Pravila sam Panna Cottu ali gotovu iz vrećice, onako u prahu kao puding...bilo je jako fino, sad ne znam jel okus kao ova tvoja....ali vjerujem da su svakako fine...njami njami, mljacika.....pozdrav.kreativkahttp://kre-kreativni.blog.hrnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-68867967373502632232011-02-14T13:12:15.937+01:002011-02-14T13:12:15.937+01:00@Miodrag: hvala. Stvarno je bilo ukusno.@Miodrag: hvala. Stvarno je bilo ukusno.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-33618780056490576082011-02-14T13:11:44.509+01:002011-02-14T13:11:44.509+01:00@Jasna: hvala. Nisam sigurna da je baš perfektna a...@Jasna: hvala. Nisam sigurna da je baš perfektna ali ukusna jest ;)<br />@Nale: hvala za slike. Iskoristila sam sunčano vrijeme prošlog tjedna...<br />@Nina: hvala, preljev je savršen. Jako nam se svidio.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-71969701261156772772011-02-14T10:26:21.114+01:002011-02-14T10:26:21.114+01:00nisam je radila još nikad, ti si je lijepo napravi...nisam je radila još nikad, ti si je lijepo napravila, a dopada mi se i preljev koji si izabralaNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-79620070639979801322011-02-14T09:57:21.760+01:002011-02-14T09:57:21.760+01:00Slike su fantastične, a što se želatinastog sloja ...Slike su fantastične, a što se želatinastog sloja tiče ne umem da ti pomognem :(Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-58994744585198744642011-02-14T00:47:12.034+01:002011-02-14T00:47:12.034+01:00Izgleda perfektno!Izgleda perfektno!jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-44534894524403145142011-02-13T22:36:42.415+01:002011-02-13T22:36:42.415+01:00@Snježa: probaj agar, to je kao biljna želatina.
...@Snježa: probaj agar, to je kao biljna želatina. <br />@Federica: Grazie. Baci!<br />@Duxa: it was delicious. I liked it very much.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-84022423251459985772011-02-13T22:35:23.917+01:002011-02-13T22:35:23.917+01:00Pa to je lepo i ukusno...Pa to je lepo i ukusno...Miodrag Surachttps://www.blogger.com/profile/13189226811143124287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-44179966651109326592011-02-13T20:09:00.151+01:002011-02-13T20:09:00.151+01:00Looks very tasty!!!Looks very tasty!!!Dulce Caldeirahttps://www.blogger.com/profile/17799876092437676699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-69334982937224389972011-02-13T17:07:01.018+01:002011-02-13T17:07:01.018+01:00Nisam je još pravila, ne znam zašto ali nekako izb...Nisam je još pravila, ne znam zašto ali nekako izbjegavam želatinu:)<br />Slike su zato dobre, a važno je da je ukusna i da se pojela.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.com