tag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post5047036453510868310..comments2024-03-05T09:20:16.235+01:00Comments on Jubistacha: Raw (sirovi) browniesjubistachahttp://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-6471949352692326062012-09-18T22:44:31.095+02:002012-09-18T22:44:31.095+02:00probala sam nekoliko kombinacija nepečenih kolača ...probala sam nekoliko kombinacija nepečenih kolača i uvijek se iznenadim koliko su dobri, vjerujem da bi i sa sovim bilo isto, upravo je savršenNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-38927927220913186042012-09-17T23:08:27.850+02:002012-09-17T23:08:27.850+02:00Savršeno!!!!!Savršeno!!!!!SENKAhttps://www.blogger.com/profile/10240872094907830599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-67518622942963615062012-09-16T16:20:06.456+02:002012-09-16T16:20:06.456+02:00Jaaako mi se sviđa - nepečeni i još k tome s indij...Jaaako mi se sviđa - nepečeni i još k tome s indijskim oraščićima. Predobar!Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-18287553833449350312012-09-16T09:35:19.562+02:002012-09-16T09:35:19.562+02:00"Stavi sve sto imas uvijek doma u rezervi po ..."Stavi sve sto imas uvijek doma u rezervi po policama i uzivaj" - tako meni zvuci ovaj recept. Ipak, ne isprobavam dok ne isprobam onu tvoju rodendansku tortu s pekmezom od marelica:) A to ce bit uskoro:) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-4555990958088828782012-09-15T21:11:50.507+02:002012-09-15T21:11:50.507+02:00pa da da, te iz dm-a nemaju glukoznog sirupa u seb...pa da da, te iz dm-a nemaju glukoznog sirupa u sebi, zato i imaju cca 270 kcal na 100 g a ne više... one "turske" i "grčke" po supermarketima su zapravo ušećerene, valjda zbog duljeg shelf life-a... tužno. Frizhiderhttp://frizhider.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-82329498174292257892012-09-14T15:50:37.413+02:002012-09-14T15:50:37.413+02:00jako mi se sviđa ovaj recept, super! zgodno, zdrav...jako mi se sviđa ovaj recept, super! zgodno, zdravo, ukusnoBite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-28189898093803026592012-09-14T11:10:37.033+02:002012-09-14T11:10:37.033+02:00@lusitania: kod nas ima u bio&bio trgovinama. ...@lusitania: kod nas ima u bio&bio trgovinama. Možeg ga zamjeniti s kokosovim maslacem ili običnim. U tom slučaju će premaz biti nešto bogatiji ;)<br />jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-61249149544675456452012-09-14T10:59:11.642+02:002012-09-14T10:59:11.642+02:00odlicna kombinacija! svidja mi se sto ne moram pal...odlicna kombinacija! svidja mi se sto ne moram paliti rernu, jedino nemam pojma gdje da kupim kakao maslac....lusitaniahttps://www.blogger.com/profile/04465864041906759216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-18975552164105108082012-09-14T09:02:12.081+02:002012-09-14T09:02:12.081+02:00@tanja: hvala!
@JCG: je, i ja isto. Okus je odliča...@tanja: hvala!<br />@JCG: je, i ja isto. Okus je odličan!<br />@Milin Kuvar: slažem se ;)<br />@Anja: hvala!<br />@Frizhider: naravno, mogućnosti prilagodbe su nepresušne. Bitno je samo da pratiš količine (barem okvirno, uvijek se može nešta dodati). Svakako agavin sirup možeš zamijeniti ili rižinim sirupom ili stevijom (isprobati da vidiš jeli dovoljno slatko). Ja koristim datulje iz DM-a. One bez koštica. Nisam znala da su obogaćene glukoznim sirupom. Zašto???<br />jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-58007479495990770502012-09-14T08:52:45.688+02:002012-09-14T08:52:45.688+02:00vjerujem da bi i sa smokvama i cimetom i bademima ...vjerujem da bi i sa smokvama i cimetom i bademima i inim paralelnim ljepotama funkcioniralo! Još samo da je taj agavin sirup nekako anulirat... možda med? ali i to je puno glukoze... Možda želatina sa steviom zbog konzistencije? Btw, iako prezirem sirovu hranu kako je reklamiraju sirovi vegani (užasno ih nevolim, da, imam predrasude i ponosna sam na njih) oduševljena sam receptom, jako je paleo <3 samo ja nesmjem glupi šećer bio prirodan ili rafiniran, nikako jest, uf. E, i još nešto, u dm-a ima za kupit datulja koje nisu "obogaćene" glukoznim sirupom!Frizhiderhttp://frizhider.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-13238396293454795642012-09-13T23:50:00.898+02:002012-09-13T23:50:00.898+02:00Ovo je savršeno, svaka čast i hvala na receptu. De...Ovo je savršeno, svaka čast i hvala na receptu. Definitivno radim! :)Anjahttps://www.blogger.com/profile/11102735985888768191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-79469778420429331952012-09-13T23:09:37.258+02:002012-09-13T23:09:37.258+02:00Uffff, fantastično! Lešnici su mi sve draži i draž...Uffff, fantastično! Lešnici su mi sve draži i draži u desertima :)Milin Kuvarhttp://www.milinkuvar.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-5955112454213730712012-09-13T22:43:35.466+02:002012-09-13T22:43:35.466+02:00wow! I sve to je raw? Ne vjerujem predobro izgleda...wow! I sve to je raw? Ne vjerujem predobro izgleda! :)Just Cake Girlhttps://www.blogger.com/profile/08193946557464565099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-39044482994009617592012-09-13T22:16:54.751+02:002012-09-13T22:16:54.751+02:00Sjajan recept, sastojci vrhunski, ovi browniesi id...Sjajan recept, sastojci vrhunski, ovi browniesi idu odmah na moju listu isprobavanja!!:)tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-7180956809977372162012-09-13T21:48:30.473+02:002012-09-13T21:48:30.473+02:00@Tamara: i što je najbolje, čak je i prilično zdra...@Tamara: i što je najbolje, čak je i prilično zdrav. Samo u umjerenim količinama ;)<br />jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4555990486117084522.post-1479964394548642222012-09-13T21:36:43.662+02:002012-09-13T21:36:43.662+02:00Ovo je stvarno interesantan recept, pogotovo kad s...Ovo je stvarno interesantan recept, pogotovo kad se zaželiš ove delicije, a nemaš volje za pečenjeWhat's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.com