Stranice

petak, 17. travnja 2009.

Topla čokoladna torta

Sufrajući naišla sam na jedan prekrasan blog i još prekrasniji recept. Radi se o receptu za Toplu čokoladnu tortu s bloga pod nazivom Gastro diva. Za prvi put sam odlučila raditi pola predviđene količine. A da mi nebi bilo dosadno morala sam dodati i nešto svoje :) U ovom slučaju se radi o dvije kruške oguljene i narezane na sitne kriške ubačene u smjesu prije samog pečenja. Prvo sam u kalup stavila pola smjese, pa na to dodala kruške i na kraju sve zalila s ostatkom smjese. Kruške su se fino potopile i natopile, a kombinacija krušaka i čokolade je pun pogodak!



Slika1. Čokolada+kruške



Broj komentara: 5:

  1. ovaj dodatak krušaka mi se stvarno sviđa

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja bih to probala! volim čokoladu i naranču, ali toga sad ima svugdje pa će me ova kombinacija sigurno osvježiti. bravo za kruške!

    OdgovoriIzbriši
  3. probaj, probaj neces pogrijesiti...

    OdgovoriIzbriši