Recept:
jedno pakovanje lisnatog tijesta,
topljivi sir za mazanje,
sir Brie,
rajčice, češnjak,
kuhane prokulice,
sol, maslinovo ulje,
jedno jaje i pržene sezamove sjemenke
Pomiješati u blenderu prokulice, sir za mazanje, sir Brie, sol i maslinovo ulje da se dobije kompaktna smjesa. Dodati još začina po želji. Razvaljati lisnato tijesto te fino rasporediti nadjev. Narezati rajčicu na komade te češnjak na sitne listiće te sve zajedno fino rasporediti po nadjevu. Složiti tijesto u rolu te ga premazati umućenim žumanjcem i posuti sezamovim sjemenkama. Sve zajedno staviti u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva otprilike pola sata.
njavise volim takve koje nastanu od oka:))) odlicno izgleda!
OdgovoriIzbrišiobožavam prokulice i mislim da bi mi se ovo svidjelo :) btw, koja dobra ideja, ne bih se nikad toga sjetila :)
OdgovoriIzbrišiFantastico questo strudel: io adoro i broccoli!!
OdgovoriIzbrišiBaš mi se svidja kombinacija sa sirom. Super izgleda!
OdgovoriIzbrišiSto ja volim prokulice/prokelj! Super i ideja i slika!
OdgovoriIzbrišiI ja obožavam prokulice, fakat mi je čudno kako ih neki ljudi ne vole. Ovo je odlična kreativna ideja za potpuno novi način pripreme. Bravo Jubi! :)
OdgovoriIzbrišiVolim lisnato i često radim sa njim.Savijača sjajno izgleda i već ide u omiljene!
OdgovoriIzbrišiObozavam prokulice, obozavala bih ovu savijacu, ali bi me izbacili iz kuce da ju napravim za rucak:))) Mislim da cu riskirati:)))
OdgovoriIzbrišivolim prokulice u zadnje vrijeme ih baš često koristim...savijača je mrak!
OdgovoriIzbrišisuper izgleda, čini se dosta lagano za pojesti, mmmmmmmmmmmm za jednu finu večericu...
OdgovoriIzbriši