Za danas sam pripremila tijesto prema receptu za lepinjice s bloga Cooks and Bakes pod nazivom Lepinjice sa belim lukom. Jedina razlika jest to što sam mu promijenila oblik i umjesto bijelog luka stavila sezam. Sada čekam da se ohladi....
Stranice
▼
subota, 13. ožujka 2010.
Kruh naš prekrasni
Za danas sam pripremila tijesto prema receptu za lepinjice s bloga Cooks and Bakes pod nazivom Lepinjice sa belim lukom. Jedina razlika jest to što sam mu promijenila oblik i umjesto bijelog luka stavila sezam. Sada čekam da se ohladi....
Mmm, topli friski kruhić! Uvjerena sam da je fenomenalan kao što i izgleda!
OdgovoriIzbrišiImaš pravo za to što se tiče probave i kruha. Kada napravim domaći kruh ja ne znam stati. To mi je najveći problem!
OdgovoriIzbrišiKruh je prekrasan, baš mu je teško odoliti!
nema do domaceg, fenomenalno izgleda!
OdgovoriIzbrišidomaći kruh, pogače i peciva su nešto naj naj što je itko izmislio! predivno ti je ispao! iznenađuješ me kako uz bebicu stigneš raditi domaći kruh... svaka čast! :)
OdgovoriIzbrišiPrekrasan ti je kruščić. Nema do domaćeg kruha, što jest, jest! :)
OdgovoriIzbrišii ja sam primijetila da mi probava poludi kad unosim previše kruha i kupovnih tijesta, a s druge strane, kad sama ispečem kruh onda mi je toliko fin još onako vruć da sam u stnju cijelog potamaniti. tako da mi dođe na isto :D ali slažem se, uvijek je zdravije i ukusnije pojesti topli domaći kruh, bez kemija i aditiva. samo kad bismo barem imali dovoljno vremena da ga dosita i sami pečemo...
OdgovoriIzbrišisuper i ja volim sama peci kruh doma. Danas napravila domacu kvas (sourdough) treba odstati jedno 7 dana na sobnoj temperaturi da se razvije kvasac i mora se hraniti svaki dan. Malo posla ali je okus poseban :D
OdgovoriIzbrišiposlala sam ti recept na tvoj mail, malo je predug :D
OdgovoriIzbrišiNista lepse od domaceg peciva!
OdgovoriIzbriši