Stranice

ponedjeljak, 28. lipnja 2010.

Pita od rajčica (tarte paysanne)




Kako Ebba kaže, Tarte paysanne ili najbolja pita od rajčica. Ja se slažem u potpunosti. Nemam šta dodati osim toga da sam je radila prvi put i da svakako namjeravam ponoviti. Bila je izvrsna ;)

P.S. sve sam radila prema receptu od Ebbe, jedino sam još dodala domaći kravlji sir s vlascem i češnjakom. To je onaj sir šta se može kupiti na placu kod kumica. Dovoljno je čvrst da se formira krug, a ipak toliko mekan da se može trgati rukama ;)

Broj komentara: 10:

  1. Povrće koje obožavam, a često jedem kao voće je paradajz. Ova pita izgleda odlično, a podsjeća me na sasvim običnu, tanku pizzu koju najviše volim: puno paradajza, malo mozzarelle i bosiljka i maslinovog ulja. Idealno za vruće ljetne dane.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerujem ti da je izvrsna i čekam dobri domaći paradajz za napraviti je!

    OdgovoriIzbriši
  3. j'aime beaucoup parce que c'est léger et goûteux
    bonne soirée

    OdgovoriIzbriši
  4. i meni je ta pita zapela za oko kod Ebbe... u tvojoj izvedbi izgleda jednako fino! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja se slažem Jubi da je ovo savršeno. Radim vrlo slično, a moram isprobati i Ebbin recept. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam nikad radila, zvuči zanimljivo:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlično izgleda !! I ja se nadam skorom isprobavanju recepta.

    OdgovoriIzbriši