Kako Ebba kaže,
Tarte paysanne ili najbolja pita od rajčica. Ja se slažem u potpunosti. Nemam šta dodati osim toga da sam je radila prvi put i da svakako namjeravam ponoviti. Bila je izvrsna ;)
P.S. sve sam radila prema receptu od Ebbe, jedino sam još dodala domaći kravlji sir s vlascem i češnjakom. To je onaj sir šta se može kupiti na placu kod kumica. Dovoljno je čvrst da se formira krug, a ipak toliko mekan da se može trgati rukama ;)
Povrće koje obožavam, a često jedem kao voće je paradajz. Ova pita izgleda odlično, a podsjeća me na sasvim običnu, tanku pizzu koju najviše volim: puno paradajza, malo mozzarelle i bosiljka i maslinovog ulja. Idealno za vruće ljetne dane.
OdgovoriIzbrišibuonissima!!!complimenti!!ciao!
OdgovoriIzbrišiVjerujem ti da je izvrsna i čekam dobri domaći paradajz za napraviti je!
OdgovoriIzbrišisjajna ideja za ručak ili večeru..
OdgovoriIzbrišiSjajno izgleda!
OdgovoriIzbrišij'aime beaucoup parce que c'est léger et goûteux
OdgovoriIzbrišibonne soirée
i meni je ta pita zapela za oko kod Ebbe... u tvojoj izvedbi izgleda jednako fino! :)
OdgovoriIzbrišiI ja se slažem Jubi da je ovo savršeno. Radim vrlo slično, a moram isprobati i Ebbin recept. :)
OdgovoriIzbrišiNisam nikad radila, zvuči zanimljivo:)
OdgovoriIzbrišiOdlično izgleda !! I ja se nadam skorom isprobavanju recepta.
OdgovoriIzbriši