Stranice
▼
utorak, 12. listopada 2010.
Kolač od meda s lješnjacima
Mi volimo jesti lješnjake. Najviše ih volimo kada su lagano tostirani (stavim ih na desetak minuta u pećnicu pri temperaturi od 180 stupnjeva). Da bismo uživali u njima još više odlučila sam potražiti neki jednostavni recept u koji idu lješnjaci. Našla sam ga i pri tome ostala oduševljena cijelim blogom. Dakle ako još dosada niste vidjeli ovaj blog svakako ga pogledajte, oni koji su ga već otkrili znaju da se isplati :)
Riječ je o blogu Choholate&Zucchini a današnji recept jest za Honey Hazelnut Cake. Prekrasna tekstura, miris prženih lješnjaka, mekoća i sočnost biskvita su me oduševili. U receptu se spominju samo lješnjaci, ali vjerujem da nećete ostati razočarani ako probate na moj način. Savršen recept za brzi kolač uz kavu ili čaj...
Günaydın, ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
OdgovoriIzbrišiSaygılarımla.
Obozavam takve kolace a narocito sa lesnikom...
OdgovoriIzbrišimmm. lješnjaci.. odličan kolač
OdgovoriIzbrišiLješnjaci i med- zvuči kao dobitna kombinacija! Jedini je problem što ovaj kolač ne izdržao kod nas ni 15 minuta ;)
OdgovoriIzbrišiNapravis ovakav kolacic i onda se udobno smestis u fotelju, pustis omiljeni film na dvd-ju i uzivas...med i lesnici jako fino idu zajedno!;)))
OdgovoriIzbrišij'aime beaucoup les gâteaux à base de noix et je trouve le tien très savoureux, un vrai régal
OdgovoriIzbrišibonne journée