Inspirirana s
postom blog kolegice Andree s bloga
Voće i povrće i oboružana kanticom originalnog kokosovog mlijeka odlučih napraviti Raffaello kolač s kokosvim mlijekom. Malo sam se ulijenila pa rekoh ne da mi se raditi kuglice, već umjesto njih napravih složenac unutar kojeg sam stavila prepržene i mljevene bademe. Kalup sam obložila s mrvicama kokosovog brašna koje sam na kraju rasporedila i po površini kolača. Složenac se hladio i stiskao cijelu noć a ujutro sam našla ovo:
Slika1. Moj kokos složenac
NAPOMENA: mljevene lješnjake povezati s nečim kako npr. s malo mlijeka ili sirupom od šećera ili ih utisnuti u kremu jer se inače rasipaju prilikom konzumacije ;)
3 komentara:
Odlično izgleda i odlična ideja, a jesi zadovoljna okusom? :)
Okus je super, kokosovo mlijeko daje dodatni naglasak bas onako kako meni pase.
Jako lijepo. Obožavam kokos!
Objavi komentar