utorak, 30. ožujka 2010.

Focaccia s ružmarinom i maslinama




Dovoljno je reći da će foccacia ubuđuće biti često na našem jelovniku. Radila sam je po receptu Andree s bloga Voće i povrće uz par izmjena. Umjesto četiri manje, ja sam umijesila dvije veće foccacie i jednu premazala maslinovim uljem, dodala krupnu sol i ružmarin. Na drugu sam umjesto ružmarina stavila masline. Ona prva se pojela iste sekunde pa sam uspjela slikati jedino ovu s maslinama :)

Broj komentara: 6:

Josipa kaže...

predobro izgleda! masline na foccaci su nešto predivno... iako ih ne volim jesti, ali one daju tako dobar okus, miris i mekoću... ma savršeno!

Laka kuharica kaže...

Foccaciu ne radim gotovo nikada jer više, na sreću, ne kuham i za večeru! Dok su djeca bila mala, ne samo da sam morala izmišljati meni za ručak, morala sam i za večeru, a sada sam sretna što to više ne moram. Tvoja jako lijepo izgleda i zanm da je fina jer to su sve okusi koje volim.

Andrea kaže...

Puno ti hvala što si je isprobala, a ne mogu ti opisati kako mi je drago da ti se sviđa. :)
Jako ti je lijepo ispala, izgleda tako mekano i aromatično. :)

Shangri La Food kaže...

baš izgleda nekako fino mekano ...nisam još nikada radila focacciu.. baš bi mogla probati

Sandy kaže...

mmmm obozavam foccacie :) ja sam zadnju napravila sa nadjevom od sitno nasjeckanog patlidzana malo prodinstala na maslinovo ulje i dodala cesnjaka i susenog bosiljka, super!! Ajme i ta tvoja tako dobro izgleda :) posluzit cu se!

Unknown kaže...

Prekrasna je ova fokača. I ja sam je pravila i bome je nestala za tren!

Objavi komentar