utorak, 19. travnja 2011.

Pekarske kifle


Da mi je netko rekao kako ću raditi jedan te isti recept dva put zaredom u kratkom vremenu vjerovatno bih se slatko nasmijala. Upravo to mi se dogodilo nakon što sam naišla na ovaj prekrasan recept za kifle s Jeleninog bloga.


Kako je i sama napisala ljepota ovih kifli leži u tome da im je sredina mekana jer se rolaju tako da deblji kraj ide unutra što kasnije daje mekanu sredinu. Kod kuće nitko ne voli hrenovke pa nisam radila tu verziju. Vjerujem da je jednako ukusna kao i ove. Recept sam sljedila do kraja. Jelena je ionako sve detaljno objasnila tako da nije bilo nikakvih problema.


Za prvi put sam radila pola količine pa mi se desilo upravo ono s početka posta. Uspjeli smo sve pojesti u kratkom vremenu tako da ih nisam stigla slikati. I zato sam ih trebala ponoviti napraviti. Samo da ih mogu slikati i staviti na blog. Nikavih drugih motiva nije bilo :)

Broj komentara: 10:

Bite my cake kaže...

ovaj recept je fenomenalan, odlične kifle, jako lijepo izgledaju u tvojoj izvedbi

Marijana kaže...

Divne su!

Andrea kaže...

Savršeno su ti ispale, a i fotke su jako lijepe. :)

mignonne kaže...

Hehe, svidja mi se motiv zbog koga su ove kifle pravljene cak dva puta...to znaci da su bile odlicne, a i fotke to potvrdjuju, izvedba za cistu peticu!;)))

Sweet Corner kaže...

wow, bas su ti savrsene ispale, krasne su kao i fotke!

jubistacha kaže...

@Tamara: odličen su kifle, preporučam!
@Marijana: hvala!
@Andrea: super su ispale, jako sam zadovoljna!
@mignonne: stvarno su bile odlične ;)
@Sweet Corner: hvala!

J e l e n a kaže...

Dva puta zaredom je jedan veliki kompliment. Na slici si dočarala bš kako su mekane i fine. Ja ih nekad radim često, pa mesecima zaboravim na recept da nam se ne zgade. Hvala još jednom na isprobavanju, a sad pusti mašti na volju i prilagodi ih degustatorima! :))

Branka - byB kaže...

super si napravila kifle, vidi se da su baš mekane i fine. A to što si ih u kratko vrijeme ponavljala sve govori, odličan je Jelenin recept i odlična je tvoja izvedba !
Niti ja nisam ljubitelj hrenovki, pogotovo ne u tijestu tako da bih se odlučila za ovu verziju.

Ana kaže...

Odlicne su!

Вера kaže...

Kifle su bas obre!Srećan Uskrs draga Jubi!

Objavi komentar