petak, 17. travnja 2009.
Topla čokoladna torta
Sufrajući naišla sam na jedan prekrasan blog i još prekrasniji recept. Radi se o receptu za Toplu čokoladnu tortu s bloga pod nazivom Gastro diva. Za prvi put sam odlučila raditi pola predviđene količine. A da mi nebi bilo dosadno morala sam dodati i nešto svoje :) U ovom slučaju se radi o dvije kruške oguljene i narezane na sitne kriške ubačene u smjesu prije samog pečenja. Prvo sam u kalup stavila pola smjese, pa na to dodala kruške i na kraju sve zalila s ostatkom smjese. Kruške su se fino potopile i natopile, a kombinacija krušaka i čokolade je pun pogodak!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Broj komentara: 5:
toplo preporucujem ;)
wow, fenomenalno!
ovaj dodatak krušaka mi se stvarno sviđa
i ja bih to probala! volim čokoladu i naranču, ali toga sad ima svugdje pa će me ova kombinacija sigurno osvježiti. bravo za kruške!
probaj, probaj neces pogrijesiti...
Objavi komentar