petak, 4. prosinca 2009.

Igračke za djecu


Slika1. Žirafa

Jučer sam imala priliku švrljati po dućanu s igračkama za djecu. Tamo se mogu naći samo didaktičke igračke, mislim da je zemlja proizvodnje Austrija. Uglavnom, jako fino i puno ideja. Mnoge igračke su napravljene od drva i obojane šarenim bojama toliko primamljive da sam poželjela za sebe par komada. Između ostaloga u ponudi imaju i platnene igračke što me inspiriralo da pokušam i ja sama napraviti nešta slično. Na netu sam našla ideju za žirafu, fino prenijela na papir pa iskrojila materijal i napravila svoju prvu igračku. Ako i vi želite napraviti nešto slično za svoje ili neko vama drago dijete našla sam jedan super link za to. Radi se o jednom stranom blogu a tamo možete naučiti kako napraviti igračku s vrpcom tako da je možete zakačiti gdje god treba: Taggie animals tutorial.


Broj komentara: 10:

Tadeja kaže...

Jako, jako simpatična, ja sam svojoj napravila krpenu lutku od istog materijala kao i posteljinu :. Ako mi dopustiš, imam samo jednu primjedbu .....oko ne bi smjelo biti gumb....dugo, vrlo dugo oni svijet upoznaju ustima i sve trpaju u usta i trgaju desnima i glođu i stružu.....ja sam svojoj iz usta jednom izvadila nešto iz čega sam samo nogice nekog insekta razaznala :( Radije izvezi oko. Sigurnije je.

Andrea kaže...

Super ideja Jubi!
Nisam o tomo razmišljala dok nisam pročitala Tadejin komentar ali stvarno je istina da klinci sve trpaju u usta. :)
Kako si ti inače? Bliži se dan D?

Вера kaže...

tADEJA SLAZEM SE,JUBI KRASNO IZGLEDA.jA TAKODJE OBOZAVAM DRVENE IGRAČKE.Decaci su već veliki za igračke ovog tipa,ali bas sam nedavno trazila neke ideje da mojoj devojčici napravim neki ukrasni jastučić,kao u fazonu princess da ima za svoju sobu.

jubistacha kaže...

Hvala cure na savjetima. I meni je palo na pamet da gumb nije dobra ideja i mislim da ću ga promijeniti. Ovo je ipak moja prva igračka ;)
Još malo pa se bliži dan D. Nemam pojma kada uopće djeci postanu interesantne ove igračke...

Sweet Corner kaže...

da je meni malo tvog talenta:))) super je!

jubistacha kaže...

@sweet corner, e da je meni malo tvog talenta za raditi onakve keksiće i torte....

gordana kaže...

preslatko...
djeci se te igračke "uvuku pod kožu" tj. oni se rijetko igraju s plišancima, naši su u garaži :-(, ali sam skužila kod frendice koja ih je poslaga okolo naokolo u krevetić pa se klinci ne mogu udariti u letvice, a i nehotice se vežu za njih pa im predstavljaju pomoć kod spavanja...tako nekako.

Shangri La Food kaže...

Jako dobro .. Super su mi igračke iz domaće izrade

Josipa kaže...

baš je slatka žirafica! tvoje dijete će biti presretno što ima tako kraetivnu mamu :)

Unknown kaže...

Jubi ovo ti je sjajna ideja. Takve su igračkice pune topline i ljubavi.

Objavi komentar